Вітаємо із Днем захисника України!

14 жовтня в Україні відзначають одразу декілька свят, які пов’язані з різними історичними подіями.

 

Православна церква святкує день Покрови Пресвятої Богородиці. З 1999 року згідно з указом президента Леоніда Кучми у свято Покрови відзначають День українського козацтва. Вже більш ніж півстоліття цей день вважається датою створення Української повстанської армії. А з 2014 року 14 жовтня стало державним святом – Днем захисника України.

Не дивно, що це офіційне свято було запропоновано відзначати саме 14 жовтня. Адже це справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і шляхетності, якими володіють наші оборонці, визволителі й захисники України.  Таким чином цей день став загальним святом усіх чоловіків.

Водночас це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

З нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України! Шлемо сердечні поздоровлення ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів! Зичимо усім міцного здоров’я, добробуту, щастя, злагоди та миру!

Адміністрація та профспілка ДП «Артемсіль».