Вітаємо автомобілістів ДП «Артемсіль»!

Наступної неділі традиційно відзначать своє професійне свято українські автомобілісти.

 

 В ДП «Артемсіль» з цим днем будуть щиро вітати співробітників допоміжного автотранспортного цеху, кількість яких складає 65 працівників, на чолі з досвідченим начальником Анатолієм Паньковим.

Водії нашого підприємства є справжніми фахівцями своєї справи. Вони вміло керують автотранспортними засобами, що­дня забезпечують безперебійне перевезення пасажирів і вантажів. Дякуючи їх сумлінному відношенню до своїх обов’язків соляники завжди своєчасно потрапляють на свої робочі місця, а наприкінці дня повертаються додому.

Враховуючи потреби виробництва, працівники ДАТЦ регулярно виконують доставку важливих вантажів, що сприяє злагодженій роботі усього підприємства. Для виконання різних будівельно-ремонтних робіт вони надають РСУ спеціальні транспортні засоби – крани, вишки. Взимку для прибирання снігу в ДАТЦ використовують власну снігоприбиральну техніку. Влітку колектив цього підрозділу обслуговує роботу дитячого позаміського закладу відпочинку та оздоровлення «Райдуга». І це далеко не повний перелік обов’язків і завдань, які виконують водії підприємства.

Працівники ДАТЦ завдячують керівництву ДП «Артемсіль» за розуміння важливості їх праці і сприяння постійному оновленню парку автотранспортних засобів. Так, в цьому році планується придбання нових легковиків та автобусів для перевезення людей.

Завдяки наполегливій праці технічної служби ДАТЦ на чолі з механіком Володимиром Гайдучиком, автотранспортні засоби знаходяться в робочому стані, а всі несправності оперативно усуваються. Свій значний вклад в загальну діяльність ДАТЦ вносить диспетчерська служба, якою керує старший диспетчер з 40-річним стажем роботи Людмила Черненко. Важливими питаннями безпеки опікується заступник начальника автотранспортного цеху з безпеки руху та охорони праці Дмитро Пойда.

За декілька років в ДАТЦ почали формуватись трудові династії водіїв – тобто зараз тут вже працюють представники двох поколінь однієї родини. Це батько та син Гайдучики, Смелянськи, Бабенки, Малихіни, Омельченки, родини Шаповалових. Таким чином професія водія продовжує бути важливою та затребуваною.

Шановні водії підприємства «Артемсіль»! З нагоди прийдешнього свята адміністрація, первинна профспілкова організація та весь колектив соляників бажають вам міцного здоров’я, сімейного затишку, щастя, благополуччя, подальших успіхів у роботі та професійного зросту!

Юрій ТОВСТОКОРЕНКО,

в.о.директора

Андрій ПОПОВ,

голова первинної профспілки.