25квітня2024

Соляник

Вітаємо колектив відділу логістики!

У неділю, 4 листопада в Україні відзначать своє професійне свято працівники стальних магістралей.

 

З нагоди цієї дати в ДП «Артемсіль» будуть вітати колектив відділу логістики і трудівників виробничих одиниць, чия діяльність безпосередньо пов’язана із залізничним транспортом.

Одним з головних завдань, яке стоїть перед працівниками відділу логістики, є забезпечення рудників рухомим складом для відвантаження соляної продукції споживачам. Для здійснення цієї важливої задачі інженерно-технічний персонал працює у постійній взаємодії з підрозділами «Укрзалізниці» (регіональною філією «Донецька залізниця», філією «Центр транспортної логістики» та іншими). Оскільки парк вантажних вагонів «Укрзалізниці» давно вже не оновлювався, забезпечити підприємство необхідною кількістю вагонів дуже складно.

Також співробітники відділу працюють над чітким здійсненням технічних умов відвантаження солі, стежать за своєчасним та якісним ремонтом залізничних колій, експлуатацією механізмів та обладнання, контролюють виконання змінних та добових норм відвантаження, у разі необхідності вживають оперативних заходів для стабілізації виробничих процесів.

Разом з фахівцями відділу логістики День залізничника є професійним святом для машиністів локомотивів, чергових стрілочного посту, прийомоздавачив вантажу та багажу, товарних касирів, укладачів поїздів, майстрів погрузки, дорожньо-колійних робітників та інших. Усі вони відповідально ставляться до здійснення своїх виробничих обов’язків, завдяки чому з рудників ДП «Артемсіль» кожної зміни відправляються тисячі тонн готової продукції.

Шановні залізничники! Адміністрація, первинна проф­спілкова організація та весь колектив нашого підприємства щиро дякують вам за сумлінну працю. Бажаємо вам здоров’я, щастя, миру, злагоди, родинного затишку та нових професійних досягнень!

Юрій ТОВСТОКОРЕНКО,

в.о. директора

Андрій ПОПОВ,

голова первинної профспілкової організації.

 

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова