29березня2024

Соляник

Зі святом вас, зв’язківці ДП «Артемсіль»!

16 листопада в Україні відзначають своє професійне свято робітники трьох різних галузей, яких об’єднує головне завдання – постійне забезпечення передачі важливої інформації.

 

В ДП «Артемсіль» із цім днем вітаємо колектив зв’язківців, які сумлінно працюють над вдосконаленням комунікації між виробничими одиницями підприємства. Саме вони стежать за тим, щоб зв’язок між відділами, службами, структурними підрозділами був надійним, безпечним та якісним. Окрім налагодження оперативного телефонного, мобільного, радіорелейного та інших видів зв’язку, вони обслуговують і велику кількість об’єктів пожежно-охоронної сигналізації підприємства. Таким чином, їх щоденна праця сприяє підвищенню ефективності різних виробничих процесів, пов’язаних з логістикою, бухгалтерією, збутом та іншими видами діяльності.

Своє професійне свято зв’язківці зустрічають з вагомими результатами. Нещодавно в ДП «Артемсіль» було здійснено перехід всіх автоматичних телефонних станцій з аналогового формату до найсучаснішої технології – ІР-телефонії. В свою чергу це допомогло покращити на підприємстві якість передачі оперативних даних і виключити виникнення аварійних ситуацій.

Шановні зв’язківці підприємства! Адміністрація та первинна профспілкова організація ДП «Артемсіль» щиро вітають вас з професійним святом! Бажаємо вам міцного здоров’я, сімейного щастя і благополуччя, успіхів у вашій важливій роботі, здійснення всіх планів та нових виробничих досягнень!

Юрій ТОВСТОКОРЕНКО,

в.о. директора

Андрій ПОПОВ,

голова первинної профспілкової організації.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова