19квітня2024

Соляник

Вітаємо Андрія Луцика с нагородженням!

Директора спорткомплексу ДП «Артемсіль» Андрія Луцика було відзначено почесною грамотою з нагоди 25-річчя заснування Донецького регіонального центру з фізичної культури та спорту осіб з інвалідністю «ІНВАСПОРТ».

 

Як відомо, Андрій Володимирович є заслуженим майстром спорту України з футзалу. Він срібний призер Всесвітніх ігор, срібний та дворазово бронзовий призер чемпіонатів Європи, чемпіон світу, єдиний у Донецькій області заслужений майстер спорту України серед спортсменів з вадами зору. Цю винагороду від Донецької обласної державної адміністрації департаменту сім’ї, молоді та спорту А.В.Луцик отримав за високі спортивні досягнення, особистий вагомий внесок у популяризацію і розвиток фізичної культури і спорту серед осіб з інвалідністю на території Донецької області та за її межами.

В буклеті, який було надруковано на честь 25-річного ювілею Донецького регіонального центру фізкультури і спорту «ІНВАСПОРТ», серед багатьох світлин наших видатних земляків є фото і Андрія Володимировича з інформацією про його спортивні досягнення.

Вітаємо спортсмена з винагородою і визнанням його заслуг на найвищому рівні!

Відділ комунікацій зі ЗМІ.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова