28березня2024

Соляник

Командувач ООС подякував колективу соляників

У вівторок, 5 лютого до ДП  «Артемсіль» завітали представники командування Операції Об’єднаних Сил в лиці заступника командувача ООС генерал-лейтенанта Олега Грунтківського та офіцера командування ООС Бориса Кутового.

 

 Військовики щиро подякували соляникам за поміч в організації концерту «Опера VITTORIA», а також за всебічне сприяння армійцям, активну громадську позицію, підтримання бойового духу захисників України та надання матеріально-технічної допомоги особовому складу об’єднаних сил.

 Почесні грамоти від імені командувача Об’єднаних Сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва були вручені: виконувачу обов’язків директора підприємства Юрію Товстокоренку, заступнику директора Вадиму Зеленому, начальнику відділу економічної безпеки Олексію Бабкіну, директору рудника №1,3 Дмитру Скрипнику, робітникам дільниці гірничих робіт рудника №1,3, співробітникам відділу комунікацій та зв’язків з громадськістю та всьому трудовому колективу державного підприємства «Артемсіль».

Генерал-лейтенант Олег Грунтківський зазначив що дружба, яка виникла між солевидобувним підприємством та воєнними, повинна продовжуватись. Адже усі ми робимо спільну справу – розбудовуємо українську державу. В свою чергу проведення подібних спільних заходів сприяє нашій тісній співпраці. Також Олег Леонідович зазначив, що концерт оперного співу в соляній шахті не лише скрасив армійські будні, а й увійшов у історію ООС.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова