Поздоровляємо з професійним святом!

Традиційно, в середу останнього повного тижня квітня у всьому світі відзначають День секретаря.

 

Це професійне свято працівників, до обов’язків яких входить чітке ведення документації, координація дій між робітниками  та керівництвом підприємства, надання всебічної інформаційної підтримки.

Усі вищезгадані функції щоденно виконують секретарі ДП «Артемсіль». Це колектив високопрофесійних людей, які мають бездоганні ділові якості, відповідальність, виконавчу дисципліну, вміють оперативно приймати рішення в інтересах підприємства.

Так склалося, що в ДП «Артемсіль» ці посади займають виключно жінки – чарівні, привітні, грамотні та компетентні. Вони працюють на кожному руднику, в кожному структурному підрозділі та управлінні. Зазвичай відвідувачі звертаються перш за все саме до секретарів, а ті, в свою чергу, мають дати роз’яснення, відповісти на будь-яке запитання, допомогти в отриманні корисної інформації.

З нагоди свята керівництво та колектив соляників щиро вітають секретарів підприємства з професійним днем і від усього серця бажають їм особистого щастя, відмінного здоров’я, якомога більше приємних моментів у житті, плідної праці та нових досягнень!