28березня2024

Соляник

Вітаємо харчовиків «Артемсолі» з професійним святом!

Шановні трудівники поверхневого комплексу державного підприємства «Артемсіль»! Від імені колективу і адміністрації прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

 

Сьогодні ми, українські виробники харчової продукції, знаходимося в умовах жорсткої конкурентної боротьби за нові ринки збуту і утримання своїх стійких позицій на традиційних. Тому ваша професійна підготовка, включно з майстерністю, досвідом, старанністю та компетентністю гідні усіляких похвал і високої оцінки. Саме завдяки вам упакована продукція «Артемсолі» відмінно зарекомендувала себе як в Україні, так і далеко за її межами.

В усьому світі сіль є одним з найважливіших продуктів харчування. Вона надає смак будь-яким стравам, незамінна як консервант. Йодована сіль застосовується для профілактики різних захворювань. Ось чому попит на нашу сіль харчового призначення є практично завжди, незважаючи на сезонні перепади. Вона добре відома споживачам Білорусі, Молдови, Вірменії, Грузії, країн Балтії. Її цінять за смакові якості.

За 9 місяців поточного року загальний обсяг видо­бутку солі на підприємстві склав 1 мільйон 476 тисяч тонн. З них майже 135 тисяч тонн – це фасована сіль і 140 тисяч тонн – це сіль, затарена в мішки. Як відомо, у випуску харчової продукції задіяно багато виробничих ланок. У тому числі колективи ділянок з помелу, переробки та навантаження солі, а також з розфасовки і затарювання солі усіх рудників підприємства.

Шановні працівники солепереробного комплексу! Спасибі вам за щоденну наполегливу працю! Ви докладаєте всіх зусиль для виконання виробничих завдань. Водночас мета у колектива і керівництва одна. Це збільшення обсягів реалізації продукції і значне поліпшення її якості. Упевнений, що спільними зусиллями ми досягнемо хороших результатів і подолаємо усі негаразди, які ускладнюють нашу роботу.

З нагоди свята бажаю вам, шановні харчовики, міцного здоров’я, сімейного благополуччя, нових досягнень в роботі, а також розвитку і процвітання нашому містоутворюючому підприємству!

 Гарного свята! Чудового настрою!

Вадим МЕТКИЙ,

в. о. директора ДП «Артемсіль».

 

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова