Вітаємо колектив допоміжного автотранспортного цеху!

Традиційно, в останню неділю жовтня в Україні відзначають День автомобіліста і дорожника.

 

Що стосується водіїв ДП «Артемсіль», то своє професійне свято вони зустрічають в доброму настрої, незважаючи на труднощі, які іноді трапляються у їх роботі.

У своїй повсякденній діяльності високопрофесійний трудовий колектив допоміжного автотранспортного цеху забезпечує регулярні перевезення як людей – робітників рудників, так і важливих вантажів. Таким чином цей структурний підрозділ сприяє стабільній і результативній праці усіх виробничих одиниць підприємства.

Кваліфіковані та досвідчені водії «Артемсолі» добре знаються та техніці, підтримують її у належному стані, своєчасно ремонтують, завжди прагнуть до безаварійної роботи. Протягом року автотранспортний парк підприємства поповнився трьома новими автобусами для перевезення соляників і трьома легковими машинами. Пасажири і самі водії вже оцінили комфорт і зручність цих сучасних автотранспортних засобів, які вже вийшли на маршрут.

Дбаючи про створення належних умов праці для робітників ДАТЦ, керівництво ДП «Артемсіль» приділяє цьому питанню особливу увагу. Так, нещодавно завершено роботи з відновлення м’якої крівлі ремонтних боксів та двоповерхової адміністративної будівлі. Також  відремонтовані прохідна, медичний пункт та кімната для відпочинку водіїв.

Шановні робітники автотранспортного цеху ДП «Артемсіль»! Від імені адміністрації та колективу підприємства дякуємо вам за труд, старанність, відповідальне ставлення до виконання своїх обов’язків! З нагоди свята бажаємо вам здоров’я, оптимізму, доброго настрою, матеріального достатку та нових професійних успіхів!

Вадим МЕТКИЙ,

в.о. директора ДП «Артемсіль».