20квітня2024

Соляник

Міцного здоров’я, сили духу та оптимізму!

Адміністрація ДП «Артемсіль» і рада ветеранів війни та праці підприємства передають найтепліші слова привітань осіннім іменинникам та ювілярам. 

 

У їх числі іменинники, що народилися в жовтні – учасники бойових дій, інваліди війни і прирівняні до них особи: Віктор Григорович Міхєєв (колишній працівник управління) та Станіслав Борисович Лях (колишній працівник рудника №1,3). Щиро зичимо вам невичерпного здоров’я, сили духу й оптимізму!

З нагоди ювілеїв передаємо найщиріші слова вітань колишнім працівникам ДП «Артемсіль» зі статусом «Діти війни»: Станіславі Андріївні Гуляєвій (колишня працівниця рудника №4) та Людмилі Григорівні Глущенко (колишня працівниця управління). Бажаємо їм усього найкращого!

Слова щирих привітань з ювілеєм ми шлемо ветерану праці ДП «Артемсіль» Любові Григорівні Удовенко (колишня працівниця рудника №8, стаж роботи 28 років).

Дорогі іменинники та ювіляри! Висловлюємо вам велику пошану за сумлінну працю, доброту та людяність, терпіння і мудрість, за ваші добрі справи. Прийміть наші сердечні побажання міцного здоров’я, любові та підтримки рідних, радісних та щасливих років життя.

Відділ комунікацій.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова