Вітаю з Днем Праці!

Наближується період, ознаменований відразу декількома визначними датами в історії країни, які близькі серцю кожного нашого співвітчизника.

У перший день травня ми традиційно відзначимо День праці – свято мільйонів людей, які задіяні у процесі створення матеріальних цінностей. Адже саме їх труд сприяє економічному розвитку будь-якої країни і взагалі – подальшому прогресу в житті суспільства.

З нагоди Першотравня бажаю усім робітникам нових професійних досягнень і здобутків, втілення найсміливіших ідей на користь нашого солевидобувного підприємства! Хай у трудовому колективі соляників завжди панують єдність та взаєморозуміння спільних цілей. Від душі бажаю робітникам підприємства і ветеранам праці міцного здоров’я, родинного щастя та злагоди!

Мира і процвітання!

8 й 9 Травня Україна разом з усім світом відзначить пам’ятні дати, пов’язані з 75-ю річницею закінчення Великої Вітчизняної війни. Історично склалося, що Перемога над німецьким нацизмом є визначною для нашого народу, бо кровопролитна війна з фашизмом, наслідком якої стали мільйони людських жертв, торкнулася кожної української родини.

В ці весняні дні ми подумки звертаємося до подій  тих далеких часів і віддаємо шану героям, що загинули у боротьбі за свободу рідної землі. Багато їх назавжди залишилося лежати на полях битв, було замучено у німецьких концтаборах, втратило здоров’я на примусових роботах у Німеччині. Ми з подякою згадуємо трудівників тилу, які своєю нелегкою працею щодня наближували світлий день визволення.

З нагоди цих всенародно улюблених свят від душі поздоровляю робітників ДП «Артемсіль», ветеранів війни та праці з Днем пам’яті та примирення і Днем перемоги над нацизмом! Шановні друзі, бажаю усім вам святкового настрою, радості, щастя, добра та любові! Мира й процвітання усім нам та нашій країні!

Вадим ФІОКТІСТОВ, в.о. директора ДП «Артемсіль».