Вітаємо з професійним святом!

В останню неділю травня в Україні відзначать своє професійне свято працівники, чия діяльність безпосередньо пов’язана з хімічною промисловістю.

В ДП «Артемсіль» з Днем хіміка традиційно вітають колективи центральної та рудничних лабораторій якості, спеціалісти яких виконують багато важливих виробничих завдань. Вони справжні фахівці своєї справи та високодосвідчені співробітники.

Перш за все, їх функції полягають у забезпеченні виконання усіх вимог нормативної документації, сертифікації солі, проведенні фізико-хімічних та інших аналізів солі, перевірці якості таропакувальних матеріалів. Свої посадові обов’язки працівники лабораторій виконують на високому рівні, бо від цього залежить якість нашої продукції та, за великим рахунком, і репутація підприємства.

З нагоди професійного свята адміністрація та колектив ДП «Артемсіль» щиро вітають робітників центральної лабораторії якості та її лабораторій якості рудників. Від усього серця бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у роботі та нових професійних здобутків!

Вадим ФІОКТІСТОВ,

в.о. директора ДП «Артемсіль».