Спорт – це здоров’я, енергія та сила

12 вересня в Україні відзначили День фізичної культури та спорту – свято прихильників активного способу життя та усіх людей, що обрали фізичну культуру своєю професійною діяльністю.

В ДП «Артемсіль» розвитку цього важливого напрямку завжди приділяється велика увага. У підприємства є свій спортивний комплекс з плавальним басейном, у якому протягом двадцяти років виховано чимало видатних спортсменів – вітчизняних, європейських і світових чемпіонів та призерів.

Робітники підприємства, соледарці та гості міста із задоволенням відвідують спорткомплекс і справедливо вважають його чудовим місцем активного відпочинку. Останнім часом у зв’язку з розповсюдженням коронавірусної інфекції робота спорткомплексу частково обмежена, що є вимушеною мірою.

Але з дотриманням необхідних правил тут продовжують працювати спортивні секції з волейболу, футболу, плавання, баскетболу, пауерліфтингу. Для того, щоб мінімізувати небезпеку, заняття часто проводяться на свіжому повітрі. Сподіваємось, що після покращення епідеміологічної ситуації в області та громаді, з’явиться можливість поновити роботу всіх абонементних груп.

На сьогодні команди рудників приймають участь у щорічній спартакіаді «Здоров’я», в ході якої проводяться змагання за десятьма видами спорту. При цьому переможці та призери отримують цінні призи та подарунки. Крім того, великою популярністю в ДП «Артемсіль» користуються різноманітні турніри, змагання, чемпіонати та товариські зустрічі. Саме завдяки постійній підтримці адміністрації підприємства розвиток фізкультури та спорту в ДП «Артемсіль» набуває все більших обертів та масштабів.

З нагоди свята від імені адміністрації та колективу щиро вітаємо робітників спорткомплексу підприємства та всіх любителів активного способу життя! Від душі бажаємо їм подальших успіхів, нових досягнень та впевнених перемог! Плекаємо надію, що позитивний приклад багатьох наших спортсменів та їхніх тренерів сприятиме популяризації фізкультури та спорту серед соляників!

Вадим ФІОКТІСТОВ,

в.о. директора ДП «Артемсіль».