Наші юристи відстоюють інтереси підприємства

8 жовтня відзначили своє професійне свято українські юристи.

З цієї нагоди адміністрація та колектив ДП «Артемсіль» щиро привітали заступника директора з правових питань та економічної безпеки Володимира Стратіло, співробітників відділу з організації правової роботи підприємства: заступника начальника відділу Ігоря Сороку, провідних юрисконсультів: Вікторію Архипову і Ірину Дригіну, юрисконсульта першої категорії Ганну Ковальову, діловода Ніну Павлову на чолі з досвідченим керівником Юрієм Якушевим.

Наші обізнані юристи забезпечують впровадження державної правової політики та укріплення законності на підприємстві. Саме вони захищають і відстоюють інтереси ДП «Артемсіль». Завдяки високопрофесійній роботі юристів останнім часом у судах різних інстанцій виграно справ на суму 91 992 322 гривні, водночас ДП «Артемсіль» повернуто коштів на суму 11 591 315 гривень. Щодо дебіторської заборгованості, то суди задовольнили наші вимоги про повернення підприємству 53 034 160 гривень, 14 445 доларів США, 1 348 099 рублів.

Вищезазначені факти свідчать про те, що високий рівень професійної підготовки юристів «Артемсолі» значно сприяє успішному вирішенню багатьох виробничих, економічних, фінансових та інших важливих питань. Дякуємо нашим юристам за плідну працю!

Від імені адміністрації та трудового колективу юристи одержали вітання з професійним святом! Їм побажали доброго здоров’я, миру, злагоди, процвітання та нових професійних досягнень на користь підприємства!

Вадим ФІОКТІСТОВ,

в.о. директора ДП «Артемсіль».