10 жовтня – День робітників метрології та стандартизації

10 жовтня відзначили своє професійне свято робітники метрології та стандартизації.

В ДП «Артемсіль» з цим днем вітали інженерно-технічний персонал метрологічної служби на чолі з компетентним фахівцем Сергієм Клімчуком та працівників відділу стандартизації і сертифікації систем менеджменту під керівництвом грамотного спеціаліста Ольги Бельчич.

На метрологів підприємства покладено виконання багатьох важливих функцій, пов’язаних з проведенням різних випробувань та вимірів. Між іншим, вони пильно стежать за тим, щоб засоби вимірювальної техніки завжди були в робочому стані. Це сприяє покращенню результатів роботи, випуску більш якісної продукції.

У свою чергу, фахівці відділу стандартизації і сертифікації систем менеджменту старанно працюють над дієвістю і ефективністю впровадженої на підприємстві декілька років тому інтегрованої системи менеджменту якості та безпеки харчових продуктів; контролюють процеси, засновані на принципах НАССР.

Тож загальний внесок фахівців метрологічної служби та відділу стандартизації і сертифікації систем менеджменту у роботу ДП «Артемсіль» значний і важливий. З нагоди свята їм подякували за щоденний старанний труд і від душі побажали міцного здоров’я, особистого щастя, оптимізму, життєвої енергії, професійних здобутків та успіхів у роботі!

Вадим ФІОКТІСТОВ,

в.о. директора ДП «Артемсіль».