Наші вітання шановним військовим!

У неділю, 6 грудня відзначать своє професійне свято всі українські армійці. До їх числа належать професійні військові, а також ті, що зараз несуть строкову або контрактну службу у лавах нашої армії, і ті, хто вже звільнився в запас.

Протягом сучасної історії українські воїни не раз демонстрували приклади мужності, відваги, вірного служіння своїй Вітчизні. Сьогодні завдяки професійній майстерності і відповідальності вони чітко виконують найскладніші завдання щодо збереження національних інтересів держави, її територіального суверенітету, економічного потенціалу та конституційного ладу. Адже майбутнє будь-якої країни залежить від того, наскільки підготовлене її військо.

У ДП «Артемсіль» працює чимало людей, які в різні роки проходили службу у лавах української армії. Дехто з них, гідно виконавши свій військовий обов’язок перед державою і суспільством, повернувся до роботи на нашому підприємстві. А є соляники, які саме зараз проходять строкову службу в армії, або служать за контрактом.

Усіх нинішніх та колишніх військових ми щиро вітаємо зі святом! Дякуємо вам за старанну службу на благо нашої країни! Від душі бажаємо відмінного здоров’я, сімейного благополуччя, злагоди та щастя у ваших сім’ях, а також життєвих та професійних успіхів! Нехай в нашій Україні завжди панують мир та процвітання!

Вікторія ЛУЦЕНКО,

в.о. директора ДП «Артемсіль».