19квітня2024

Соляник

Найкращі побажання – робітникам відомчого архіву

24 грудня відзначать своє професійне свято працівники відомчого архіву ДП «Артемсіль». З цієї нагоди їх від душі вітають керівництво підприємства, а також первинна профспілкова організа­ція та колектив соляників.

Протягом багатьох років робітники архіву нашого підприємства, а також архівів відділу кадрів, відділу капітального будівництва, конструкторського відділу упорядковують, систематизують і дбайливо зберігають важливі документи минулих років, які пов’язані з виробничою діяльністю нашого підприємства. Серед них є і унікальні матеріали, датовані 40-ми роками минулого сторіччя.

Усвідомлюючи  важливість своєї діяльності, архівісти підприємства старанно та якісно виконують покладені на них обов’язки. Кожен документ, що зберігається в фондах відомчого архіву, можна легко відшукати у разі необхідності.

Шановні архівісти! Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом! Дякуємо вам за працю! Зичимо щастя, любові, миру та добра, а також нових професійних здобутків та успіхів у вашій повсякденній роботі!

Вікторія ЛУЦЕНКО,

в.о. директора ДП «Артемсіль»

Андрій ПОПОВ,

голова профспілкової організації

ДП «Артемсіль».

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова