Зимовим ювілярам – добра, щастя та здоров’я!

Адміністрація ДП «Артемсіль» та рада ветеранів війни та праці вітають з зимовими днями народження ветеранів Другої світової війни, з ювілеями – дітей війни, ветеранів праці та пенсіонерів.

Наприкінці січня зустріли свої 90-річні ювілеї учасники Другої світової війни з числа колишніх працівників ДП «Артемсіль»: Іван Гнатович Ткаченко та Іліодор Михайлович Мартинов. Вітаємо їх з такою поважною датою та бажаємо, щоб кожен день дарував радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття.

У січні та лютому відсвяткували свої ювілеї колишні працівники нашого підприємства зі статусом «Діти війни». Серед них: Василь Іванович Щолоков (колишній працівник рудника №4), Генрі Іванович Синицький (колишній працівник рудника №8), Зінаїда Олексіївна Жукова (колишня працівниця рудника №1,3), Алла Антонівна Коновалова (колишня працівниця рудника №8), Микола Нілович Окуньков (колишній працівник управління), Ніна Іванівна Олешко (колишня працівниця рудника №8), Валентина Сергіївна Руканова (колишня працівниця рудника №1,3 зі стажем роботи 34 роки, ветеран праці), Микола Павлович Шулаєв (колишній працівник рудника №1,3 зі стажем роботи 27 років, ветеран праці), Валентина Володимирівна Біленко (колишня працівниця рудника №1,3). Бажаємо вам, шановні ювіляри, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм ніколи не залишали вас, а близькі люди радували своєю турботою та увагою.

Також у січні відзначили день народження та ювілей активні члени ради ветеранів війни та праці Анатолій Іванович Підойма та Людмила Олексіївна Наумова. Бажаємо вам світлих і щасливих днів, турботи та уваги з боку ваших близьких, міцного здоров’я і стабільного благополуччя на майбутнє.

Відділ комунікацій.