23квітня2024

Соляник

Вітаємо робітників хімлабораторій «Артемсолі»!

Традиційно в останню неділю травня робітники хімічної промисловості України відзначатимуть своє професійне свято.

В колективі ДП «Артемсіль» з цим днем будуть вітати співробітників центральної лабораторії якості та її рудничних філій. В процесі видобутку та переробки соляного мінералу саме на них – фахових спеціалістів покладено виконання багатьох важливих функцій. Найголовнішою з них є організація контролю випуску продукції відповідно до вимог стандартів, а також згідно укладеним договорам та контрактам.

Також лаборанти забезпечують вхідний контроль якості пакувальних матеріалів, проводять аудит постачальників, надаючи перевагу добросовісним і надійним партнерам. Крім того, вони уважно стежать за маркуванням, датою виготовлення продукції, її гранулометричним складом, вмістом різних добавок, які цілком відповідають встановленим нормам. Ці та інші завдання висококваліфіковані співробітники центральної лабораторії якості та її рудничних філій виконують дуже старанно.

З нагоди Дня хіміка адміністрація ДП «Артемсіль», первинна профспілкова організація та весь колектив підприємства щиро вітають людей, які мають безпосереднє відношення до цієї професії. Від душі бажаємо  вам міцного здоров’я, родинного тепла і затишку, а також нових успіхів у роботі та професійних звершень!

Вікторія ЛУЦЕНКО,

керівник ДП «Артемсіль»

Андрій ПОПОВ,

голова первинної

профспілкової організації

ДП «Артемсіль».

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова