29березня2024

Соляник

Поповнення репутаційних активів, покращення іміджу

Так склалося, що співробітники відділу комунікацій зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю ДП «Артемсіль» вважають своїм професійним святом День журналіста України, з яким їх привітали минулої неділі.

Сьогодні професія журналіста є дуже затребуваною, оскільки в сучасному світі інформаційна обізнаність людей відіграє вкрай важливу роль.

Крокуючи в ногу з часом, співробітники ВК зі ЗМІ та ЗГ ведуть постійний пошук нових комунікативних каналів – доступних для великого кола користувачів. Так, за останні декілька років ДП «Артемсіль» отримало новий офіційний сайт, який постійно оновлюється.

Крім того, підприємство має свою сторінку в Фейсбуці, і два нещодавно створених аккаунти в Інстаграмі. До речі, один із них присвячений екскурсійній діяльності підприємства. Тож, розвиток і популяризація туристичного потенціалу – це теж один з головних напрямків роботи фахівців відділу.

Жодна важлива подія, що сталася на підприємстві, не залишається без уваги наших фахівців і широко висвітлюється на сторінках газети ДП «Артемсіль» «Соляник» та газетному сайті. Окремо готуються спеціальні пресрелізи для публікації у зовнішніх виданнях.

Не дивно, що діяльність нашого солевидобувного підприємства цікавить як українських, так і закордонних журналістів. І одним із завдань співробітників відділу є допомога в організації візитів наших колег-журналістів. Так, недавнім гостем соляних шахт став український  телеведучий Дмитро Комаров, який у своєму тревелпроєкті «Мандруй Україною» в дуже цікавій формі розповів про нас мільйонам глядачів. Так, лише за добу цей фільм зібрав півмільйони переглядів.

При підготовці різних заходів дизайнер комп’ютерної графіки відділу комунікацій створює макети рекламної продукції. Це банери, білборди, флаєри, візитки, та інші проєкти. Так, лише за останні три місяці було зверстано та відправлено до Києва білборди та сітілайти для дилерів. Розроблено, змакетовано, узгоджено з адміністрацією підприємства та дизайнерами типографій, відправлено на друк в рекламну агенцію і встановлено в соляних галереях банери для турмаршруту.

Вже почалася робота з графічними проєктами щодо 140-річного ювілею підприємства. Це – логотип свята та іміджева продукція, на яку його буде нанесено: від прапорця до бренд-вола, що прикрашатиме сцену. До речі, на світлині зображена фотозона, виготовлена теж по графічному проєкту нашого дизайнера.

Нерідко до ДП «Артемсіль» надходять офіційні звернення, де нам пропонують надати інформацію про фінансово-економічну діяльність підприємства, модернізацію обладнання, створення нових видів продукції, вирішення соціальних проблем та інше. На всі ці питання журналістів представники нашої пресслужби готують розвернуті відповіді.

Також при безпосередній участі робітників відділу К зі ЗМІ та ЗГ відбувається взаємодія адміністрації підприємства з владними органами, громадськими установами та організаціями. Ця плідна робота дає свої позитивні результати. Так, за останні два роки разом з Донецькою державною та військово-цивільною адміністрацією в соляній шахті було проведено декілька масштабних культурних заходів. В тому числі, «Джаз-фест», «Опера Вітторія», виступ лялькових театрів та інше.

Зараз у планах співробітників відділу завершення чергового туристичного об’єкту в шахті – другого екскурсійного маршруту «Феєрія солі» і його презентація. А також підготовка до проведення в серпні цього року святкування 140-річного ювілею ДП «Артемсіль». Звичайно ж, усі ці проєкти неможливо було б реалізувати без постійної підтримки керівництва ДП «Артемсіль» на чолі з Вікторією Луценко. Завдяки розумінню важливості роботи відділу комунікацій з боку адміністрації наше підприємство постійно покращує свій позитивний імідж.

З нагоди нещодавнього святкування Дня журналіста України фахівці відділу дякують усім соляникам за щирі поздоровлення і привітання. А також висловлюють велику вдячність спеціалістам різних відділів та служб за взаємодію і співпрацю. Працюючи разом, ми поповнюємо репутаційні активи ДП «Артемсіль», що в сучасних реаліях є вкрай важливою функцією.

Олеся ГУБСЬКА.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова