Вітаємо соляників з 30-річним ювілеєм нашої держави!

Минуло вже три десятиріччя з того знаменного дня, коли ми, українці, шляхом вільного волевиявлення зробили свій власний вибір і почали розбудову незалежної і суверенної держави.

Цей важливий крок свідчив про політичну зрілість нації, її самоідентифікацію, історичну відповідальність та велике бажання бути господарями на своїй землі. За цей складний період ми зіткнулися з багатьма труднощами. Молода країна не раз потрапляла в дуже непрості ситуації. Час нібито випробував нас на міцність, пропонуючи нові і нові іспити. Але, долаючи перешкоди, ми набували досвіду. В країні формувалося громадянське суспільство. Ми ставали ще більш сильнішими і згуртованішими.

За ці тридцять років Україна пройшла складний шлях, на якому були значні перемоги і прикрі помилки, успішні злети і невдалі падіння. Водночас це зміцнило нас у вірі, що ми на вірному шляху. Тому і далі буде­мо рухатися вперед.

Як відомо, найголовнішим фактором розбудови успішної держави є наявність економічної складової. Тож за роки незалежності достатньо велика кількість вітчизняних підприємств невпинно працювала над створенням промислового потенціалу. Серед них – і наше державне солевидобувне підприємство «Артемсіль».

Сьогодні своєю наполегливою працею соляники продовжують укріплювати промислову потужність держави. Головними завданнями трудового колективу залишаються збільшення обсягів виробництва солі, покращення її якості, модернізація технологічних процесів, розвиток інших перспективних сфер діяльності.

Завдяки росту експортних поставок солі на зовнішній ринок, країни світу не лише відкривають для себе наше підприємство, а й Україну в цілому. Вони бачать її як інвестиційно привабливу зону з потенційними можливостями. При цьому наша продукція давно вже стала візитівкою України. Тож кожен робітник ДП «Артемсіль» своєю сумлінною працею славить рідну землю і дбає про її краще майбутнє.

З нагоди Дня Незалежності України адміністрація та первинна профспілкова організація ДП «Артемсіль» щиро вітають усіх соляників зі святом! Шановні робітники підприємства! Бажаємо вам і вашим рідним міцного здоров’я, особистого щастя, миру, добра і благополуччя! Нехай ваші професійні здобутки служать подальшому розвитку нашої єдиної та незалежної України!

Вікторія ЛУЦЕНКО,

керівник ДП «Артемсіль»

Андрій ПОПОВ,

голова первинної профспілкової організації

ДП «Артемсіль».