24квітня2024

Соляник

«Артемсіль» дотримується рівня світових стандартів

Наприкінці першої декади жовтня відзначають своє професійне свято робітники метрології та стандартизації.

В «Артемсолі» з цим днем вітають колективи співробітників метрологічної служби та відділу стандартизації і сертифікації систем менеджменту, діяльність яких спрямована на покращення ефективності роботи підприємства, дотримання умов світових стандартів, підвищення якості продукції. Щодо метрологів підприємства, то в своїй роботі вони успішно виконують покладені на них функціональні обов’язки з проведення різних випробувань та вимірів, пильно стежать за тим, щоб уся вимірювальна техніка справно працювала і відповідала необхідним нормам, адже від цього багато що залежить.

Водночас, на спеціалістів відділу стандартизації і сертифікації систем менеджменту покладено виконання таких важливих функцій, як підтримання дієвості і ефективності функціонування впровадженої в «Артемсолі» інтегрованої системи менеджменту якості та безпеки харчової продукції, а також контроль процесів, заснованих на принципах НАССР.

Працюючи у різних напрямках діяльності, спеціалісти цих двох важливих служб роблять постійний внесок в загальну роботу нашого солевидобувного підприємства. З нагоди свята адміністрація, первинна профспілкова організація та увесь колектив соляників щиро вітають робітників метрологічної служби та відділу стандартизації і бажають їм міцного здоров’я, родинного затишку, оптимізму.

Нехай ваші професійні здобутки сприяють кращій роботі нашого солевидобувного підприємства!

Вікторія ЛУЦЕНКО, керівник ДП «Артемсіль»

Андрій ПОПОВ, голова первинної профспілкової організації ДП «Артемсіль».

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова