«Артемсіль» дотримується рівня світових стандартів

Наприкінці першої декади жовтня відзначають своє професійне свято робітники метрології та стандартизації.

В «Артемсолі» з цим днем вітають колективи співробітників метрологічної служби та відділу стандартизації і сертифікації систем менеджменту, діяльність яких спрямована на покращення ефективності роботи підприємства, дотримання умов світових стандартів, підвищення якості продукції. Щодо метрологів підприємства, то в своїй роботі вони успішно виконують покладені на них функціональні обов’язки з проведення різних випробувань та вимірів, пильно стежать за тим, щоб уся вимірювальна техніка справно працювала і відповідала необхідним нормам, адже від цього багато що залежить.

Водночас, на спеціалістів відділу стандартизації і сертифікації систем менеджменту покладено виконання таких важливих функцій, як підтримання дієвості і ефективності функціонування впровадженої в «Артемсолі» інтегрованої системи менеджменту якості та безпеки харчової продукції, а також контроль процесів, заснованих на принципах НАССР.

Працюючи у різних напрямках діяльності, спеціалісти цих двох важливих служб роблять постійний внесок в загальну роботу нашого солевидобувного підприємства. З нагоди свята адміністрація, первинна профспілкова організація та увесь колектив соляників щиро вітають робітників метрологічної служби та відділу стандартизації і бажають їм міцного здоров’я, родинного затишку, оптимізму.

Нехай ваші професійні здобутки сприяють кращій роботі нашого солевидобувного підприємства!

Вікторія ЛУЦЕНКО, керівник ДП «Артемсіль»

Андрій ПОПОВ, голова первинної профспілкової організації ДП «Артемсіль».