Пишаємось нашими мужніми і відважними воїнами!

Вже наступного тижня в нашій країні відзначатимуть велике державне свято – День захисника України.

14 жовтня ми будемо щиро вітати шановних військових, які обрали захист нашої суверенної країни своєю професією, а також усіх, хто в різні роки служив і продовжує служити у лавах українського війська. До речі, серед соляників є чимало робітників, які в різні роки проходили строкову або контрактну службу в армії і гідно виконали свій громадянський обов’язок перед державою, захищаючи її свободу та незалежність.

Цей день уособлює в собі славні традиції нашого війська на різних історичних етапах: від гайдамаків, запорізьких козаків, січових стрільців – до сучасних захисників України на Сході. Усі вони є нашою гордістю та славою, бо захист батьківщини завжди був святим обов’язком кожного, хто любить свою землю!

Патріотизм, відданість, незламність українських військових гідні захоплення ними представників молодого покоління, і імена багатьох героїв вже назавжди увійшли в історію країни, оспівані в піснях, створені в літературі.

З нагоди свята бажаємо українським військовикам відмінного здоров’я, особистого щастя, миру, добробуту і процвітання! Хай наша країна завжди буде мирною, квітучою державою! А в кожній українській родині панують спокій та радість!

Зі святом вас, захисники України!

Вікторія ЛУЦЕНКО, керівник ДП «Артемсіль»

Андрій ПОПОВ, голова первинної профспілкової організації ДП «Артемсіль».