29березня2024

Соляник

Друге за значущістю професійне свято соляників

Наближається День робітників харчової промисловості України, яке ми традиційно відзначимо в третю неділю жовтня.

З цим святом в ДП «Артемсіль» привітають колективи дільниць поверхневих комплексів, які залучені у процесах перероблення, розфасування і затарювання солі, а також ветеранів соляного виробництва, що віддали роботі на підприємстві роки свого життя.

В умовах жорсткої конкурентної боротьби за ринки збуту ДП «Артемсіль» продовжує займати ключові позиції і бути великим вітчизняним виробником якісної харчової продукцію на рівні світових стандартів. Наша сіль харчового призначення, що випускається в широкому асортименті, користується попитом у вітчизняних та зарубіжних споживачів. Постійні покупці високо цінують її відмінний смак, зручну упаковку та доступну ціну.

Використання новітніх технологій виробництва, вміла організація праці, великий досвід роботи допомагають колективу соляників, попри усі труднощі, працювати ефективно і злагоджено. Так, за дев’ять місяців поточного року на підприємстві було вироблено 133,9 тисячі тонн фасованої солі, що на рівні показника минулого року, 104,2 тисячі тонн затареної солі – 101% до минулорічного показника.

Серед різних видів пакованої продукції, що випускається на нашому підприємстві, в цьому році збільшився обсяг реалізації оптично сортованої солі вищого ґатунку. Ця продукція продовжує завойовувати популярність серед українських та зарубіжних споживачів.

Сьогодні «Артемсіль» працює в надзвичайно складних умовах економічного спаду. Але завдяки грамотним менеджерським рішенням, виваженим діям керівництва, професіоналізму трудового колективу соляникам вдається знаходити вихід з будь-яких ситуацій і успішно продовжувати свою виробничу діяльність з видобутку та реалізації соляної продукції.

Напередодні святкування Дня робітників харчової промисловості України адміністрація ДП «Артемсіль», первинна профспілкова організація адресують теплі слова поздоровлень і привітань усім робітникам підприємства, які причетні до вироблення солі харчового призначення.

Шановні харчовики! Спасибі вам за повсякденну старанну працю, спрямовану на задоволення споживчого попиту на сіль. Адже саме цей продукт, незважаючи на його дешевизну, має велику цінність і широко використовується в кожній родині.

З нагоди професійного свята від душі бажаємо усім соляникам та членам їхніх сімей щастя, любові, злагоди, матеріального благополуччя! Хай ваша плідна праця на благо підприємства сприяє подальшому розвитку і процвітанню ДП «Артемсіль»!

Гарного настрою! Доброго свята!

Вікторія ЛУЦЕНКО, керівник ДП «Артемсіль»

Андрій ПОПОВ, голова первинної профспілкової організації ДП «Артемсіль».

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова