Щастя, здоров’я та успіхів у 2022 році!

Шановні робітники державного підприємства «Артемсіль»!

Від імені адміністрації та первинної профспілкової організації щиро вітаємо вас з прийдешніми святами Нового року та Різдва Христого!

Завершується 2021 рік, який для нас ознаменувався 140-річчям роботи підприємства. Окрім святкування ювілею, в історію «Артемсолі» він увійде багатьма знаковими подіями. Протягом цього періоду соляники старанно працювали над виконанням виробничих завдань та збільшенням обсягів видобутку соленого мінералу. Злагоджена робота усього колективу принесла нам гарні результати. За підсумком нинішнього року наше підприємство видобуло солі більше, ніж торік, і на сьогодні ми вже перевиконали показники, закладені в річний фінансовий план.

Продовжували зростати і експортні поставки нашої солі. Якби не гостра нестача вагонів, цей результат міг бути ще кращім. Протягом року «Артемсіль» просувала свою продукцію і на український ринок. Так, наша сіль була представлена на Таврійському та Сорочинському ярмарках, на агро-виставках у Києві та Черкасах, де підприємство отримало почесні дипломи.

Старанно і наполегливо працюючи над видобутком, переробкою та відвантаженням солі, наші робітники мали можливість і якісно відпочити. Влітку 2021 року чимало соляників з дітьми та сім’ями провели свої відпустки в пансіонатах Азовського узбережжя придбавши путівки за пільговою ціною.

Незважаючи на купу проблем, пов’язаних з підвищенням тарифів на перевезення солі в залізничному транспорті, значним ростом вартості енергоносіїв, ми завершуємо рік з певним оптимізмом.

З нагоди Нового року та свята Різдва Христового бажаємо робітникам «Артемсолі» міцного здоров’я, родинного затишку, злагоди, благополуччя, а також впевненості в завтрашньому дні, віри у власні сили і нових професійних досягнень!

З Новим, роком! З Різдвом Христовим!

 Вікторія ЛУЦЕНКО, керівник ДП «Артемсіль»

Андрій ПОПОВ, голова первинної профспілкової організації  ДП «Артемсіль».