Соляники відвідали льодову арену «Альтаїр»

У суботу, 16 жовтня група соляників разом з дітьми відвідала дружківську льодову арену «Альтаїр», де протягом кількох годин із задоволенням активно та корисно провела свій вихідний день, катаючись на ковзанах.

 

Цього разу учасниками поїздки стало 49 людей, серед яких – робітники управління ДП «Артемсіль» та рудника №1,3. Багато хто з них взяв з собою дітей віком чотирьох – п’яти років, і дуже добре зробив! Бо для малечі це стало цікавим досвідом. Незважаючи на те, що багато хто з них вперше став на ковзани, і спочатку дуже невпевнено робив свої перші кроки по слизькій поверхні, але вже дуже скоро легко оволодів азами техніки ковзання.

Спостерігати за цим процесом було досить цікаво. Звичайно ж хтось з малюків трохи поплакав від падінь та потім знов йшов на лід, вражаючи своєю наполегливістю та цілеспрямованістю. Були й ті, хто залишився кататися на другу годину, а потім ще й запитував батьків, чи можна буде сюди приїхати ще і наступної суботи.

Відвідини ковзанки сподобалися не лише дітям, а й дорослим, бо тут створені гарні умови для активного відпочинку людей будь-якого віку. За помірну ціну в прокаті є ковзани на будь-який розмір. Щоразу після сеансу поверхня льоду чиститься за допомогою спеціального обладнання. Яскраве світлове оформлення приміщення та музичний супровід дарують усім любителям відпочинку на ковзанах добрий настрій.

В цей же день, крім льодової арени, дехто з соледарців, за бажанням, ще й відвідав місцеву піцерію і спробував популярні смаколики. Отже у всіх залишилися приємні враження від цієї поїздки вихідного дня. Додому люди повернулися трохи стомлені, але дуже задоволені.

Соляники дякують первинну профспілкову організацію ДП «Артемсіль» за часткове (50%) фінансування транспортних витрат. А також висловлюють слова вдячності координатору групи Світлані Куріновій, яка в черговий раз взяла на себе організаційні обов’язки і добре їх виконала.

Відділ комунікацій.