Соляники добре відпочили в «Каравані»

Позаминулого тижня наша група у складі сорока соляників з дітьми відвідала одне із найпопулярніших місць відпочинку – харківський торговельний центр «Караван».

Як відомо, в цьому центрі представлена безліч розваг на будь-який смак та фінансові можливості. Тому кожен з нас надав перевагу саме тому виду відпочинку, який йому до душі. Хтось зайняв столик у затишному кафе і проводив час у приємному спілкуванні, комусь захотілося поринути у світ морських тварин океанаріуму, а хтось вибрав для себе активний відпочинок і одразу ж відправився на ковзанку.

До речі, ковзанка користується великою популярністю серед відвідувачів ТЦ. На просторому майданчику з гарною льодовою поверхнею постійно підтримується комфортна температура повітря, що дозволяє кататися у легкому одязі. До послуг відвідувачів – прокат якісного спортивного інвентарю за доступну ціну. Тому не дивно, що багато хто із соледарців вибрав саме цю локацію.

Соляники, які приїхали в «Караван» разом з дітьми, відвідали багаточисельні гральні зони з різноманітними атракціонами, настільними іграми. Також багатьом сподобався сучасний кінотеатр.

Враження від поїздки залишилися у нас самими приємними. Для робітників підприємства, членів профспілки сума оплати за проїзд була зі знижкою у 50 відсотків, для всіх інших – повна вартість. Єдиний момент, який трохи потурбував людей, стали проблеми з опаленням автобусу під час руху. Водночас пасажири скористалися своїми теплими речами, і ніхто в дорозі не змерз. Це майже не вплинуло на загальний настрій та добрі враження від поїздки.

Усі ми дякуємо адміністрації підприємства, керівництву первинної проф­спілкової організації та куратору поїздки – Світлані Куріновій за гарний відпочинок вихідного дня.

Наталя Качур, Світлана Івлєва

 та інші.