Хризантеми запросили на бал

Минулої суботи робітники управління та рудника №1,3 разом із сім’ями здійснили поїздку до Харкова, де відвідали Фельдман Екопарк та інші популярні рекреаційні локації.

Метою поїздки став «Бал хризантем» – традиційна осіння виставка квіткових композицій, яка завжди збирає тут багатьох глядачів з різних регіонів України. Цьогоріч на балу було представлено до 45 тисяч рослин і майже 30 різних видів хризантем вітчизняних та зарубіжних селекцій.

Окрім красиво висаджених клумб, біля яких можна було влаштувати прекрасну фотосесію, увагу відвідувачів привертали оригінальні квіткові фігури в вигляді персонажів улюблених казок. Також тут було представлено скульптури тварин та рослин, які теж були створені з прекрасних хризантем.

Флористи вклали в свої витвори увесь мистецький талант, професійну майстерність та фантазію, тому від цієї краси неможливо було відвести погляд. На добру згадку про виставку багато хто з гостей зробив чимало прекрасних світлин. Адже ця квіткова краса, на жаль, дуже швидкоплинна, і зникне з першими тривалими заморозками. Але сподіваємося, що жовтень ще потішить нас теплом і бал хризантем побачить чимало людей.

А соляники тим часом, насолодившись красою хризантем, полишили цю локацію і відвідали парк ім. Горького. Він теж нікого не залишив байдужим завдяки різноманітним атракціонам для дорослих і дітей, неймовірним ландшафтним зонам та затишним літнім кафе.

Учасники поїздки дякують усіх її організаторів за можливість прекрасно провести свій вільний час і отримати позитивні емоції. Особлива вдячність – голові ППО Андрію Попову та голові профспілкового комітету управління Світлані Куріновій.