Трудовий колектив та ППО отримали почесний знак

На грудневому засіданні Президіума Профспілки працівників АПК України, яке відбулося в Домі профспілок у Києві, трудовий колектив ДП «Артемсіль» та профкомітет підприємства були відзначені почесним знаком.

Високу нагороду соляники отримали у зв’язку з 140-річчям підприємства і «за розвиток соціального партнерства». Як зазначив голова ППО Андрій Попов, який в онлайн-режимі був присутнім на цьому засіданні, керівники Профспілки акцентували увагу на важливій ролі колективу підприємства та профспілкової організації у відстоюванні позиції «Артемсолі».

Згадували пікети соляників під Верховним Судом України через незаконно накладені штрафні санкції та активну діяльність по недопущенню приватизації нашого державного підприємства.

Говорячи про соціальне партнерство, голова ППО відмітив, що між профорганізацією та нинішнім керівництвом «Артемсолі» на чолі з Вікторією Луценко завжди є конструктивний майданчик для переговорів. Все це позитивно впливає на вирішення багатьох важливих питань.

Вітаючи робітників та профспілковий комітет з відзнакою, Андрій Попов підкреслив, що первинна профспілкова організація, діючи в законодавчому полі, буде і надалі докладати чимало зусиль для відстоювання інтересів підприємства.

Відділ комунікацій.