ДП «Артемсіль» підпорядковане новому міністерству

У зв’язку з переходом ДП «Артемсіль» з підпорядкування Міністерства аграрної політики та продовольства України в Міністерство економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства України з’явився цілий ряд змін.


Головним з них стало затвердження нової редакції Статуту підприємства. Після реєстрації цього документа в органах місцевого самоврядування та внесення даних до ЄДРПОУ було видано наказ за підписом в.о. директора ДП «Артемсіль» Вадима Меткого «Про здійснення заходів, пов’язаних зі зміною підпорядкованості підприємства та відповідно прийняттю нової редакції Статуту».
Згідно наказу, нову редакцію Статуту вже оприлюднено на офіційному сайті підприємства, а копії цього документа надіслані Бахмутському міському відділенню правління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області.
У встановлений термін на підприємстві будуть проведені необхідні заходи щодо заміни старих печаток, штампів, бланків наказів (розпоряджень) на нові. У відповідність з установчими документами будуть приведені написи на стендах і лайтбоксах, що розташовані на адміністративних будівлях управління та виробничих одиниць ДП «Артемсіль».
Керівникам виробничих одиниць, начальникам відділів і служб доручено привести у відповідність з новою редакцією Статуту внутрішні локальні акти підприємства та іншу документацію (дозволи, ліцензії та інше). Відділу головного технолога, проектно-конструкторському відділу та центральній лабораторії якості наказано виконати заходи, пов’язані з підготовкою та заміною друкованої продукції (кліше, етикетки, ярлики та інше).
Відділу з розвитку та новітніх технологій доручено здійснити заходи щодо заміни існуючих об’єктів інтелектуальної власності на товарний знак і промисловий зразок відповідно до зміненої підпорядкованості підприємства.
Усі вищезгадані заходи будуть виконані у встановлені терміни.


Відділ комунікацій.