ДП «Артемсіль» на порозі осені

Державне солевидобувне підприємство за підсумками 7 місяців 2021 року випустило 923,5 тисячі тонн солі. Обсяг виробництва став на 6,9% більше запланованих показників і на 70,3% перевищує показник минулого року.

З початку року ДП «Артемсіль» продовжує збільшувати обсяги виробництва. Тільки за підсумками липня рудниками підприємства було видобуто і перероблено 141,5 тисячі тонн солі, що на 18,2% перевищує заплановані показники і на 72,8% більше, ніж в липні 2020 року.

За 7 місяців 2021 року спостерігається зростання попиту практично на всі види продукції. Так, більше, ніж в два рази зросли обсяги виробництва солі, яка відвантажується без упаковки (навалом). Цього виду продукції було випущено 702,7 тисячі тонн, або 76% – від загального обсягу видобутку.

«Ми продовжуємо зміцнювати наші позиції на експортних ринках і збільшуємо відвантаження продукції в країни ближнього і дальнього зарубіжжя. Разом з тим зростають обсяги поставок і на внутрішній ринок. Завдяки цим факторам нам вдається збільшувати виробничі і фінансові показники підприємства. Ми продовжимо роботу в цьому напрямку і плануємо зберегти тенденцію зростання до кінця року», – зазначає керівник ДП «Артемсіль» Вікторія Луценко.

У серпні ДП «Артемсіль» подолало мільйонний рубіж з випуску продукції. Це стало знаковою подією для колективу до 140-річчя від дня заснування солевидобувного підприємства, яке соляники відзначать 28 серпня цього року.

Відділ комунікацій.