Відремонтований Урал-10 вже став до роботи

Як розповів нам начальник дільниці гірничих робіт рудника №1,3 Володимир Кравченко, у вересні до павлоградського ТОВ «Завод гірничого машинобудування і сервісу» було відправлено прохідницький очисний комбайн «Урал-10» для його капітального ремонту.

Зазначимо, що ця гірнича техніка вже давно потребувала оновлення. Цього разу на комбайні було виконано заміну всіх вузлів, насосів, гідромоторів, гідравлічних шлангів та інших частин. Для того, щоб ремонт було виконано якомога якісніше, на завод у Павлоград неодноразово виїжджала група наших спеціалістів, які контролювали хід капремонту.

Після проведення всіх запланованих робіт комбайн було повернуто на підприємство. Протягом двох днів гірники займалися транспортуванням його складових частин в шахту для подальшої збірки. До речі, вага прохідницького очисного комбайну «Урал-10» складає 63 тонни. На сьогодні комбайн вже повністю зібрано і він пройшов успішне випробування роботи в холосту. Далі його відправлять у забій для видобутку солі.

Після проведення всіх випробувань у гірників не з’явилося жодних нарікань щодо якості роботи ремонтників. Техніка працює без збоїв, і після капремонту ще довго прослужить на дільниці гірничих робіт.

Колектив рудника №1,3 висловлює вдячність керівництву підприємства і особисто головному інженеру ДП «Артемсіль» Руслану Котенку і головному механіку Сергію Черненку за постійне сприяння і допомогу в справі виконання кап­ремонту гірничої техніки.