Легенда спорту Сергій Бубка відвідав спорткомплекс

У понеділок, 27 травня Соледар відвідав видатний спортсмен, легенда легкої атлетики нашої країни та усього світу, голова національного олімпійського комітету України Сергій Бубка.

 

Сергій Назарович побував у спортивному комплексі ДП «Артемсіль» і поспілкувався з керівництвом Соледарської громади та адміністрацією підприємства – в.о. директора Вадимом Зеленим, першим заступником  директора Анатолієм Мухою, в.о. заступника директора з правових питань та економічної безпеки Ігорем Сагуновим, директором спорткомплексу Андрієм Луциком.

В ході візиту Сергій Назарович дізнався яким чином організована спортивно-оздоровча робота на нашому підприємстві і залишився задоволений її високим рівнем. На добру згадку про цю поїздку наш гість отримав соляний подарунок. Також Сергій Бубка сфотографувався з юними вихованцями спорткомплексу – дівочою командою з волейболу.

У цей день він також побував у соляній шахті і захопився красою підземних галерей. Наприкінці поїздки Сергій Назарович подякував соляникам за гостинність і за те, що постійно розвивають і популяризують спорт та фізичну культуру.

Відділ комунікацій.