Соледарці стали переможцями у Слов’янську

5 жовтня 2019 року у місті Слов’янськ відбулась відкрита першість Донецької області з сучасного п’ятиборства серед дівчат та хлопців 2009-2010 років народження, а також 2011 року народження та молодше.

 

Спортсменів відділення плавання спорткомплексу ДП «Артемсіль» запросили прийняти участь у цих змаганнях. Перед пловцями було завдання: проявити себе не тільки на плавальних доріжках басейну, але й поборотися на бігових доріжках стадіону. Переможці та призери цих змагань визначалися за сумою очок двох видів – це плавання (50 метрів вільним стилем) та легка атлетика (біг 400 метрів). Наші спортсмени відважно боролися і показали гарні результати на бігових доріжках, а також покращили особисті результати у плаванні.

За підсумками змагань у віковій групі 2011 року народження та молодше переможницею змагань стала Вікторія Прончакова, срібною призеркою стала Лана Шацька, бронза у Віри Мартинової. Серед хлопців срібло у Артема Пономарьова. У віковій групі 2009-2010 року народження переможницею стала Анастасія Кальченко, срібло у Єви Шацької, бронзова призерка – Поліна Матяш. Серед хлопців срібним призером став Богдан Котенко, бронзовим – Кирило Мороз.

Ми пишаємось нашими спортсменами та вітаємо їх з успішним стартом та початком учбово-тренувального процесу!

Юлія ОБОЛОНКО,  

тренер з плавання.