Успіхи наших боксерів та їх тренера

З 28 січня по 1 лютого у місті Селідово проходив чемпіонат Донецької області серед юнаків 2006-2007 років народження та відкритий обласний турнір «Кубок шахтарської гвардії». Соледарські спортсмени гідно представили свій клуб, здобувши відмінні результати.

На чемпіонаті області наші боксери зайняли наступні призові місця: Богдан Кузін – І місце, Єгор Савельєв – ІІІ місце, а на відкритому турнірі вихованці клубу «Золота рукавичка» показали такі результати: Максим Голуб – ІІ місце, Артем Гура – ІІІ місце.

Спортсмени та тренери дякують адміністрації ДП «Артемсіль», первинній профспілковій організації підприємства, керівництву відділу молоді та спорту Соледарської ОТГ за надану допомогу в організації поїздки на змагання.

Ще одна визначна подія в світі боксу відбулася цієї зими. 8 лютого у Києві український боксер Артем Далакян, першим тренером якого є Георгій Гангалов, захистив титул чемпіона світу за версією WBA у найлегшій вазі (до 50,8 кг). У головному поєдинку Артем одноголосним рішенням суддів за очками переміг венесуельця Хосбера Переса. Як відомо, у шостому раунді цього бою Артему не пощастило і він зламав руку. Але спорт­смен вирішив продовжити бій і в результаті отримав перемогу над суперником.

Після нагородження Артема Далакяна до рингу запросили також його першого наставника – Георгія Вагановича Гангалова. До речі, мешканці нашого міста та об’єднаної територіальної громади знають цього тренера як справжнього професіонала, людину віддану боксу. То ж за багаторічну працю та високий рівень підготовки своїх вихованців йому було присвоєно почесне звання Заслуженого тренера України. З чим ми його від душі вітаємо!

Відділ комунікацій.