25квітня2024

Соляник

Спартакіада «Здоров’я-2020» виявила найсильніших

Зміцнення здоров’я робітників, активне залучення їх до занять фізичною культурою і спортом – це одне з важливих соціальних напрямків діяльності державного підприємства «Артемсіль».

Тому щорічно у нас проходять змагання з різних видів спорту в залік спартакіади «Здоров’я». У 2020 році в ній прийняло участь більше 450 соляників. Так, наприкінці листопада пройшли змагання з волейболу. За їх підсумками перше місце завоювала команда управління, друге місце – рудник №7, третє місце – рудник №4, четверте місце – рудник №1,3, п’яте місце – рудник №8.

У грудні відбувся черговий етап спартакіади – змагання з баскетболу. В них взяли участь команди всіх підрозділів «Артемсолі». За підсумками зіграних партій місця розподілилися наступним чином: перше місце зайняла команда рудника №7, друге – команда управління. Бронза змагань дісталася команді рудника №1,3. Відповідно, четверте і п’яте місця розподілили між собою команди рудників №4 та №8.

В середині грудня на базі спорткомплексу ДП «Артемсіль» пройшли змагання з жиму штанги лежачи серед робітників підприємства (також в залік спартакіади «Здоров’я-2020»). Перше місце отримала команда управління, друге – у команди рудника №4, третє – зайняла команда рудника №8, четверте – у команди рудника №7, п’яте місце зайняла команда рудника №1,3.

Наступним етапом спартакіади «Здоров’я-2020» стали змагання з підйому гирі. Перше місце зайняла команда рудника №7, друге місце у команди управління, третє місце у команди рудника №4, четверте місце у команди рудника №8, п’яте місце зайняла команда рудника №1,3.

І завершилася спартакіада традиційними змаганнями з плавання. За підсумками всіх запливів перемогла команда «Управління», друге місце – у команди «Рудник №1,3», третє місце посіла команда «Рудник №8», четверте місце зайняла команда «Рудник №7», п’яте місце – у команди «Рудник №4».

За результатами всіх етапів змагань пройшло нагородження найкращих команд та окремих спортсменів – призерів особистих першостей. За остаточним підрахунком усіх змагань з одинадцяти видів спорту, які передбачені спартакіадою, перемога дісталася команді управління. Срібло отримала команда рудника №7. І бронза – у команди рудника №8.

За результатом спартакіади «Здоров’я» команди-переможниці отримали грошові винагороди від адміністрації підприємства та первинної профспілкової організації ДП «Артемсіль».

Вітаємо спортсменів з успішними виступами! Чекаємо на їхні нові перемоги вже у цьому році!

Роман КОЖУШКО,

інструктор зі спорту.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова