Виграли чемпіонат у Мирнограді

З  5 по 7 березня 2021 року в Мирнограді пройшов чемпіонат Донецької області з жиму штанги лежачи серед чоловіків, жінок та ветеранів.

Перше місце серед чоловіків у ваговій категорії до 59 кілограмів з результатом 130 кілограмів при виконанні вправи жим штанги лежачи посів робітник РБУ Іван Сташкевич.

Друге місце серед жінок завоювали одразу дві представниці ДП «Артемсіль». У ваговій категорії до 57 кілограмів з результатом 105 кілограмів успішно виступила Олена Курбатова. У ваговій категорії до 84 кілограмів з результатом 90 кілограмів срібло чемпіонату завоювала Орина Товстокоренко. Завдяки успішним виступам наших спортсменок  жіноча команда «Артемсіль» зайняла третє місце.

У віковій групі М1 зайняв найвищу сходинку п’єдесталу робітник рудника  №4 Юрій Товстокоренко. У ваговій категорії до 120 кілограмів його результат 240,5 кілограма. Зазначимо, що Юрій виконав норматив КМСУ з пауерліфтингу, і його результат є рекордом Донецької області з жиму штанги лежачи (екіпірувальний) серед вікової категорії М1.

На сьогодні Юрій Товстокоренко та Олена Курбатова готуються до наступних змагань – Всеукраїнського чемпіонату в Хмельницькому, який пройде з 6 по 9 квітня 2021 року.

Від душі поздоровляємо наших важкоатлетів з вдалими виступами на помості і зичимо їм нових перемог! В свою чергу, спортсмени та їхній талановитий тренер Микола Сташкевич висловлюють подяку керівництву та профспілці підприємства за фінансову допомогу в організації поїздки на змагання.

Відділ комунікацій.