20квітня2024

Соляник

Юні боксери отримали золоті та бронзові медалі

Минулого місяця на Донеччині відбулася значна подія в світі боксу, в якій успішно виступили юні соледарські спортсмени – вихованці клубу «Золота рукавичка».

З 9 по 13 лютого в Покровську тривала 45-та відкрита першість Донецької області серед вихованців спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи Олімпійського резерву з боксу серед молоді (хлопці та дівчата) різних вікових груп. У змаганнях взяло участь до 250 боксерів з Тернопільської, Запорізької, Луганської та Донецької областей.

У цій першості в завзятій боротьбі на ринзі золоті медалі здобули наші земляки: Фарід Салімов (2008 р.н.) та Богдан Кузін (2007 р.н.). Бронзову нагороду отримали Єгор Савельєв (2007 р.н.) та Матвій Гринько (2003 р.н.). За успішні виступи юні соледарці отримали медалі та дипломи. Молодці, хлопці! Так тримати!

Також вихованці нашого боксерського клубу нещодавно взяли участь в ще одних престижних змаганнях у Селидовому. А саме  в чемпіонаті Донецької області серед юнаків 2007 – 2008 років народження та Відкритому турнірі з боксу «Кубок шахтарської гвардії»,  який відбувся з 9 по 13 березня.

На цьому чемпіонаті Богдан Кузін зайняв перше місце, Єгор Савельєв отримав срібло, а Данило Демидов завоював бронзову нагороду. За успішно проведені бої боксери отримали нагороди від організаторів.

Учасники змагань висловлюють слова подяки адміністрації підприємства (керівник Вікторія Луценко) та первинній проф­спілковій організації (голова Андрій Попов) за сприяння в організації цих виїзних спортивних заходів. Також велика подяка Олександру Савельєву за транспортне забезпечення.

Георгій та Еміль ГАНГАЛОВИ,

тренери клубу «Золота рукавичка».

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова