Наші футболісти завоювали золото!

З 19 по 21 березня 2021 року в Харкові пройшов  Всеукраїнський дитячий турнір з футболу серед юнаків 2010 та 2012 років народження. Змагання відбулися в спортивному центрі «Арсенал-Сiti».

Всього в турнірі прийняло участь 10 футбольних команд із Харкова та інших міст України. В тому числі, дві команди «Метал» (Харків), «Арсенал» (Харків), «ДЮСШ-4» (Харків), «ДЮСШ» (Павлоград), «Артемсіль» (Соледар), «ФШ» (Харків), «ДЮСШ» (Бобровиця), «Океан» (Дніпро), «Метал Харків-2013».

Ці десять команд були розділені на дві групи: група А та група Б. У кожній групі футбольні команди змагались між собою. Ті команди, які одержали перемогу у своїй групі, потім зустрілися в фіналі, щоб довести своє право на перемогу. Так, 21 березня  у фінальній боротьбі на поле вийшли команди «Артемсіль» (Соледар) і ФК «Метал» (Харків).  З рахунком 2:0  золотий кубок одержала команда «Артемсіль».

Честь команди «Артемсіль» відстоювали: Артем Пономарьов, Михайло Кожушко, Дмитро Літвінов, Ярослав Фоменко, Олександр Петров, Артем Зеленський, Тимур Усманов, Денис Хрипливець, Ян Давиденко, Ліон Гончаров, Артем Шаповаленко.

Тренери та спортсмени висловлюють подяку адміністрації державного підприємства «Артемсіль» та профспілковій організації нашого підприємства за допомогу в організації поїздки на цей престижний турнір.

Вітаємо наших юних футболістів з перемогою у Всеукраїнському дитячому турнірі, а також вітаємо їхніх талановитих тренерів: Станіслава Пономарьова та Юрія Губаренка з успішним виступом команди! Так тримати!

Роман КОЖУШКО,

інструктор з фізкультури та спорту.