20квітня2024

Соляник

Соледарські боксери виступили на двох чемпіонатах

З 18 по 25 травня в Білгороді-Дністровському Одеської області пройшов чемпіонат України з боксу серед школярів 2007 і 2008 років народження.

Протягом тижня юні боксери з 25 регіонів України змагалися за право бути чемпіоном і представляти український бокс на міжнародній арені, зокрема на чемпіонаті Європи в Боснії і Герцеговині.

У складі збірної Донецької області виступив вихованець клубу «Золота рукавичка» Богдан Кузін. Богдан вже більш ніж 7 років займається в боксерському клубі Соледара і досяг хороших результатів у цьому виді спорту. Ось і на чемпіонаті України він показав свою майстерність і зайняв почесне ІІІ місце.

З 28 по 29 травня у місті Краматорськ пройшов турнір з боксу серед юнаків, присвячений пам’яті Клименка В.М. За нагороди боролися юні боксери 2007-2012 р.н. з Донецької, Луганської та Харківської областей.

Наші спортсмени продемонстрували якісну фізичну підготовку, справжній бійцівський характер і волю до перемоги.

У підсумку змагань І місце виборов Матвій Гринько, ІІ місця – у Давида Гангалова, Артема Цимбала, Юрія Федорова, Єгора Савельєва, Данила Демидова.

Тренери боксерського клубу «Золота рукавичка» дякують за допомогу в організації поїздки голову профспілкового комітета Андрія Попова та велика подяка батькам спортсменів.

Георгій та Еміль ГАНГАЛОВИ,

тренери боксерського клубу «Золота рукавичка».

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова