29березня2024

Соляник

Визначилися переможці Кубку ДП «Артемсіль» та турніру

Закінчився зимовий кубок ДП «Артемсіль» з міні-футболу, який тривав декілька місяців і періодично припинявся через карантинні обмеження.

В ході проведення матчів місця розподілилися наступним чином: зимовий кубок ДП «Артемсіль» завоювала команда «Управління» (капітан Андрій Луцик).

Друге місце дісталося ФК «Донбас» (капітан Ілля Мартинов).

Третє місце виборола ФК «Дрінк Тім» (капітан Антон Козлов).

Всі гравці були нагороджені почесними грамотами, призовими медалями, кубками та подарунками від первинної профспілкової організації ДП «Артемсіль».

Вітаємо футболістів підприємства і бажаємо їм нових перемог!

Ще одна подія в світі футболу відбулася 7 червня. У Краматорську пройшов дитячий турнір з футболу на призи ФК «Авангард» серед дітей 2012 року народження.

В цих змаганнях брали участь чотири команди з різних міст Донецької області: ФК «Авангард І» і ФК «Авангард ІІ» (м. Краматорськ), ФК «Артемсіль» (м. Соледар), ФК «Шахтар» (м. Селідове).

У складі футбольної команди «Артемсіль» грали: Михайло Кожушко, Артем Пономарьов, Денис Хрипливець, Тимур Усманов, Ярослав Фоменко, Вадим Лавриненко, Артем Шаповаленко, Ян Давиденко, Леон Гончаров.

Наша команда зайняла почесне ІІ місце за додатковими показниками. За рахунок великої кількості забитих голів І місце зайняла команда «Авангард І».

Вітаємо наших юних футболістів з хорошими результатами, бажаємо подальших перемог. Тільки вперед!

Роман КОЖУШКО,

інструктор з фізкультури  та спорту.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова