Наші плавці успішно виступили на спартакіаді

З 3 по 5 червня 2021 року в Кам’янському Дніпропетровської області пройшла XXVIII спартакіада з плавання «Повір у себе» серед спорт­сменів з порушенням зору, слуху та опорно-рухового апарату.

Участь у цьому спортивному змаганні взяло понад 200 спортсменів з 14 областей України. До складу команди Донецької області увійшли три соледарські спортсмени, які є вихованцями спортивного комплексу ДП «Артемсіль».

Майстер спорту України Вероніка Коржова, яка входить до резерву збірної команди України, показала високі результати. Вона стала чемпіонкою на дистанціях 50 і 100 метрів у плаванні на спині та 50 метрів вільним стилем серед спортсменів класу S-8 (опорно-руховий апарат).

Кандидат в майстри спорту України Андрій Чуйко виграв у запливах на дистанціях 50 і 100 метрів брасом. А на дистанції 50 метрів на спині він став другим у класі S-6 (опорно-руховий апарат).

Артем Олійник завоював три золоті медалі на дистанціях 50 і 100 метрів на спині та 200 метрів комплексним плаванням у класі S-10 (опорно-руховий апарат).

Наші юні спортсмени гідно представили свою область і продемонстрували на цих престижних змаганнях свої найкращі результати. Дякуємо батькам за підтримку своїх дітей і керівництво ДП «Артемсіль» за надану прекрасну базу для тренувань майбутніх чемпіонів.

Відділення плавання

 спорткомплексу ДП «Артемсіль».