«Кубок Азова 2021» – у соледарських футболістів

З 29 червня по 3 липня 2021 року в Бердянську пройшов щорічний дитячий футбольний турнір «Кубок Азова 2021» серед юнаків 2012 року народження.

Всього в турнірі взяло участь 16 футбольних команд з різних міст України. У кожній групі команди змагалися між собою. Ті команди, які перемогли в своїй групі, після зустрічалися в півфіналі та в фіналі. У своїй групі команда «Артемсіль» (Соледар) зайняла 1 місце. У півфіналі зустрілися команди «МДЮСШ» (Дніпро) та «Артемсіль» (Соледар). З рахунком 2:0 перемогу здобула команда «Артемсіль» (Соледар). У фіналі вийшли на поле команди «Аріс» (Мелітополь) та «Артемсіль» (Соледар). З рахунком 1:0 кубок здобула команда «Артемсіль» (Соледар).

У складі команди «Артемсіль» грали: Артем Пономарьов, Михайло Кожушко, Дмитро Літвінов, Ярослав Фоменко, Олександр Петров, Артем Зеленський, Тимур Усманов, Денис Хрипливець, Ян Давиденко та Артем Шаповаленко.

Вітаємо наших юних футболістів з перемогою в турнірі «Кубок Азова 2021», а також вітаємо тренерів: Станіслава Пономарьова та Юрія Губаренка.

Роман КОЖУШКО,

інструктор з фізкультури та спорту.