Соледарці знову стали медалістами

З 2 по 5 лютого в Покровську відбувся чемпіонат Донецької області по боксу серед юніорів 2006-2007 років народження.

У змаганнях брали участь спортсмени із різних міст Донецької області. Честь міста Соледар відстоював Богдан Кузін (2007 року народження). У нелегкому бою він завоював срібло.

А вже з 8 по 12 лютого теж в Покровську пройшла 46 Відкрита Першість Донецької обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з боксу. Змагання були присвячені 90-річчю Донецької області.

В першості взяли участь 202 боксери з Запорізької, Дніпропетровської, Луганської, Донецької та Київської областей. Бої проходили серед спортсменів 2008-2009, 2010-2011 та 2012 років народження. Соледар представляли вихованці клубу «Золота рукавичка». Усі вони гідно виступили та отримали такі результати: Данило Демідов – І місце, Артем Цимбал – ІІ місце, Ігнат Чураков – ІІ місце, Юрій Федоров – ІІ місце.

В кожному поєдинку юні соледарці проявили свій сильний характер, волю до перемоги та отримали для себе корисний досвід.

Тренери по боксу клубу «Золота рукавичка» та їхні вихованці висловлюють вдячність керівництву ДП «Артемсіль», голові профспілкової організації підприємства Андрію Попову та батькам спортсменів за допомогу в організації виїзних поїздок на змагання.

Усім добра, міцного здоров’я та великих перемог, як у спорті, так і в житті!

Георгій та Еміль ГАНГАЛОВИ,

тренери боксерського клубу «Золота рукавичка».