28квітня2024

Соляник

Готель «Артемсолі» завжди радий гостям

При державному підприємстві «Артемсіль» багато років працює відомчий готель підприємства з комфортними номерами і, навіть напівлюксом.

Готель знаходиться на другому поверсі багатоквартирного будинку по вулиці Карпинського. До послуг гостей ­– чотири трьохмісні номери, два двохмісні і один одномісний. Крім того, можна поселитися в номері з підвищеним рівнем комфорту.

Якщо до введення карантинних мір ще декілька років тому, в готелі була гарна наповнюваність, то зараз тут вистачає вільних місць. Постійними відвідувачами завжди були всі іногородні гості, які приїздили до «Артемсолі» у справах. Тут часто зупинялися водії багатовантажного транспорту, робітники підрядних організацій, представники перевіряючих органів та інші.

До речі, всі вони відзначали гарні умови проживання за помірну плату. Для гостей є мебльова­ні кімнати з ремонтом, чиста спальна білизна, рушники. При цьому ціна одного койко-місця складає 172-178 гривень. Трохи більше коштує напівлюкс: ціна за нього – 468 гривень. При цьому, якщо людина має наказ про своє відрядження, з неї на буде стягнено туристичний збір у розмірі 32 гривні 50 копійок.

В готелі є просторий хол з телевізором, два души і дві вбиральні, а також столова і кухня з меблями, посудом, холодильником, електрочайником, мікрохвильовою піччю, електроплитами. Крім того, можна скористуватися пральною машиною. Є доступ до безкоштовного Wi-Fi.

Номер напівлюкс взагалі виглядає як звичайна двокімнатна квартира. Тут створено затишний сучасний інтер’єр з м’якими меблями, є телевізор, кондиціонер, конвектор для обігріву, засклений балкон. Гості можуть користуватися кухнею, вбиральнею, душовою кабінкою. До того ж, у цього номера – свій окремий вхід. Приємним є і той факт, що вода тут подається цілодобово.

Тож, як бачимо, в відомчому готелі «Артемсолі» створено досить гарні умови проживання, а його привітний персонал завжди радий новим гостям.

За довідками щодо поселення в готелі можна звертатися за номером: 0956119761.

Олеся ГУБСЬКА.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова