30квітня2024

Соляник

Введено нову структуру управління

21 березня 2018 року на ДП «Артемсіль» затверджено нову  структуру підприємства. Зміни проведені з метою вдосконалення організаційних процесів і закріплення сформованих відносин підлеглості, взаємодії між структурними підрозділами.

 

Нова структура була погоджена Міністерством аграрної політики та продовольства України. Вона передбачає скасування кількох раніше існуючих посад і введення нових. Так, вже скасовано посади заступників директора з технічних питань (головного інженера); з маркетингу та збуту; з питань матеріально-технічного постачання; з фінансових питань; з економічної безпеки; з кадрових, правових, соціальних питань та комплаєнс-політиці.

Натомість створені нові посади апарату управління і вже призначені заступники директора. Обов’язки головного інженера покладено на Андрія Анатолійовича Волошина. Першим заступником директора призначений Анатолій Анатолійович Муха. В.о. заступника директора з правових питань та економічної безпеки став Сергій Григорович Лісняк. Заступником директора з комплаєнс-політики, кадрових і соціальних питань став Вадим Олегович Зелений.

Крім того, в структурі підприємства створено нове управління з правових питань та економічної безпеки, яке очолив Ігор Михайлович Сагунов. Це управління об’єднає відділи економічної безпеки і IT-технологій та ревізійну службу.

Зміни торкнулися також відділу електронного документообігу, в функції якого входить і контроль апарату. Зараз на підприємстві відбувається зміна штатного розкладу управління, а також затвердження нових посадових інструкцій і положень.  

Відділ комунікацій зі ЗМІ.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова