24квітня2024

Соляник

У газових котельнях встановлять вузли обліку

У ході підготовки до осінньо­зимового періоду та переобладнання котелень рудників ДП «Артемсіль» вже виконано значний обсяг робіт.

За інформацією спеціалістів служби головного енергетика, на даний час ведуться роботи з переоснащення комерційних вузлів обліку газу (ВОГ) на рудниках №1,3; №4 та №7 і приведення їх у відповідність до вимог Кодексу газорозподільних мереж.

Станом на 20 липня 2020 року на руднику №1,3 в складі робіт з технічного переоснащення котельної здійснено монтаж нового комерційного ВОГ на межі земельної ділянки (на фото). Представниками ПАТ «Донецькоблгаз» було проведено перевірку змонтованого обладнання на відповідність проектним рішенням. За її результатами елементи вузла обліку було опломбовано. Триває оформлення необхідної документації для введення вузла обліку газу в комерційну експлуатацію.

Для заміни ВОГ на рудниках №4 та №7 і перенесення їх на межу земельної ділянки, згідно погоджених ПАТ «Донецькоблгаз» проектів, було укладено договір на постачання складових частин обладнання вузлів обліку, а також визначено підрядну організацію для виконання робіт з монтажу та підготовлені до укладання відповідні договори.

Олеся ГУБСКАЯ.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова