27квітня2024

Соляник

Гуртовий Віталій Миколайович

З 1997 року на дільниці з помелу, переробки та навантаження солі рудника №7 ДП «Артемсіль» працює Гуртовий Віталій Миколайович – електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування.

Віталій Миколайович – людина, яку можна назвати майстром своєї справи, бо він досконало володіє професією. За старанність, відповідальність, фаховий підхід він неодноразово нагороджувався почесними грамотами від адміністрації підприємства.

Зі слів керівництва дільниці ППНС, Віталію Гуртовому під силу виконати виробниче завдання будь-якого рівня складності. Наприклад, нещодавно електрослюсар разом зі своїми колегами встановлював на дільниці з помелу, переробки та навантаження солі регулюючі устрої на конвеєрних лініях для розділення потоків солі. Виконання цих робіт потребувало певних знань, кмітливості і навіть творчого підходу – якостей, які притаманні В.Гуртовому.

А вільний час Віталій Миколайович із задоволенням присвячує своїй родині. В нього з дружиною троє дітей і вже підростають троє онуків. Також він завзятий автолюбитель і садівник.

Олеся ГУБСЬКА.

Випадковий вибір

  • Останні новини

  • Коротко

  • Народні прикмети

ДП ДП "Артемсіль"... ДП "Артемсіль" знаходиться... More detail
Соляники покаталися на ковзанах Соляники п... Минулої суботи два комфор... More detail
Гідно виступили та привезли додому медалі Гідно виступили... З 11 по 13 лютого 2022 року в місті... More detail

Сохраняется опасность проседания грунта и образования карстовых провалов в районе ст. Кудрявка (опасная зона бывшего рудника им. Шевченко). 

 

 20 лютого Цього дня вшановується пам’ять преподобного Луки Елладського. У давнину була смачна традиція пекти пиріжки з цибулею. А погоду нашим пращурам передвіщало сонце і хмари: якщо сонце “заходить червоно” — буде холодне літо; хмари високо — на сприятливу погоду.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова