29березня2024

Соляник

До «Артемсолі» завітали посівальники

14 грудня, в свято так званого Старого Нового року до робітників ДП «Артемсіль» завітала компанія веселих щедрувальників – учнів загальноосвітньої школи №13 та Соледарського професійного ліцею.

Діти заспівали українських пісень та засіяли приміщення управління пшеницею, щоб у наступному році наше солевидобувне підприємство завжди стабільно працювало та отримувало значні прибутки. В жартівливій виставі, яку продемонстрували глядачам юні артисти, взяли участь традиційні костюмовані герої: Господар, Господиня, Коза, Лікарка та інші. Так, співами, танцями та добрим гумором учасники вистави відсвяткували зустріч Старого Нового року і таким чином віддали шану давній народній традиції.

В свою чергу робітники «Артем­солі» віддячили щедрувальникам дружніми аплодисментами, усмішками, копійчиною та солодкими подарунками. Від імені робітників підприємства голова первинної профспілкової організації Андрій Попов подякував дітям за веселу виставу та гарний настрій і побажав нашим гостям добра, мира, щастя, процвітання, а робітникам ДП «Артемсіль» – професійних успіхів щодо видобутку та реалізації солі.

Відділ комунікацій.

 

Сайт газети "Соляник" ДП "Артемсіль". 

Адміністратор та контент-менеджер сайту Вікторія Губанова